ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Камелия Воче разкри любовна връзка

Камелия Воче разкри любовна връзка

Нина НордНина Норд
Джедай
2k375
Камелия Воче

Скандално нашумялата в последния ВИП брадър Камелия Воче най-накрая реши да сложи край на клюките около любовния си живот, като призна, че голямата й любов не живее в страната.

Силната половинка на емоционалната брюнетка в момента обитава разкошен дом в Италия, където очаква завръщането на Камелия, която така и не можа да стигне до победа в риалити шоуто.

По време на престоя си в Къщата певицата, която от известно време се изявява и като писателка на кулинарни сборници, успя да настрои много хора срещу себе си.

Тя бе в продължителни сблъсъци с Влади Въргала, който обаче си тръгна като победител от шоуто. Зрителският вот доказа, че комикът все още е харесван от много българи, които още навремето си падаха по неговите скечове.

Влади Въргала

Според признанията на самата Камелия Воче мъжът до нея изобщо не искал тя да влиза в риалити шоуто, тъй като се притеснявал, че участието й може да доведе до негативи.

Беше очевидно, че певицата реагира прекалено емоционално и това дори стана повод за доста пиперливи шеги между зрителите, които с нетърпение очакваха новите бурни реакции на брюнетката.

Много почитатели на певицата я видяха в съвсем ново амплоа в риалити шоуто, и представите им за спокойна и усмихната дама бяха променени от сблъсъците между Камелия и останалите съквартиранти.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest