ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Катето Евро си припомня приспивни песни

Катето Евро си припомня приспивни песни

Катерина Евро
Снимка: tv7.bg

Актрисата и тв водеща Катерина Евро ще трябва да си припомня приказки и приспивни песнички, тъй като след няколко месеца ще става баба на момиченце и то може би ще носи нейното име.

Нежната половинка на актьора Александър Кадиев, който е син на Катето Евро, очаква първото си дете. Чаровната Таня, която от доста време живее под един покрив с талантливия тв водещ и майка му, ще го зарадва след няколко месеца с бебе.

Катето Евро е в еуфория от предстоящата нова роля в живота ѝ и се готви за нея с голяма радост, издават приятели на семейството. За разлика от много дами, които не се радват на факта, че ще стават баби, актрисата е много щастлива от наближаващите промени.

Тя дори искала да се съветва с ветеринари за това дали ще е безопасно за бебето да живее в къща, където открай време има кучета, но най-вероятно внучката ѝ ще се радва на компанията на двата лаещи любимеца на семейството.

Кадиев

Катето Евро всъщност е първата от фамилията, която дава гласност на очакваното събитие, тъй като синът ѝ Сашо Кадиев изобщо не говори по този въпрос.

Според близки на актьора, който неотдавна получи престижната театрална награда Аскеер, той бил леко суеверен, затова не искал предварително да издава голямата новина, свързана с приятелката му. Актьорът бил на седмото небе, щом научил, че ще става татко, но решил да не разпространява това сред колегите си от медиите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати