Уош МС стана анимационен герой

Уош МС

Рапърът Уош МС, който бе претендент за победата във ВИП брадър, се превъплъти в анимационен герой за радост на почитателите на анимационния сериал Българ.

Неговата рисувана версия се изявява като герой в пълнометражния анимационен филм, който е продължение на сериала, известен в Интернет. След излизането му на голям екран се очаква той да бъде купен от някой от телевизионните канали. Освен Уош МС като анимационен герой блести от големия екран и рапърът Спенс, който записа и парчето Велика България за саундтрака на филма.

Уош МС, който е син на прочутия от миналото актьор Иван Иванов, успя да събере много нови почитатели покрай участието си в риалити шоуто в Къщата и това дори се отразило на хонорарите му за участие. Те са се вдигнали почти двойно, а офертите не спират, тъй като всеки иска да види отблизо звездата от тв шоуто.

В момента рапърът трудно може да смогне да успее за всичките участия, които му се предлагат от различни клубове в страната. Според клюката обаче това вече го е накарало да се чувства замаян от славата и можело да му изиграе лоша шега.

Изпълнителят, известен в светските среди и с това, че бившата му любов е актрисата Радина Кърджилова, се стяга да заминава на турне в чужбина, тъй като след излизането си от телевизионното риалити вече е прочут не само у нас.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати