Бившият на Мария Илиева режисира Сто кила

100 кила

Режисьорът Валери Милев изненадва с ефектни взривове в новото видео на Дичо и рапъра Сто кила Дяволският град. Валери, който е една от големите любови на поп-певицата Мария Илиева, е прочут като автор на едни от най-добрите клипове на родните звезди.

Режисьорът, когото поп-принцесата ЛиЛана избира редовно за автор на новите ѝ клипове, сега се изявява като създател на видео към новооформилия се тандем Дичо-Килата.

Клипът е предимно в черно и бяло, като са снимани пейзажи от запустели места с изоставени или стари сгради на територията на столицата. Във видеото има и зловещи кадри на огромно гробище.

Взривяващи се автомобили, избухващи пожари и разголени мацки са част от видео-проекта на Валери, Дичо и Сто кила. Сред кадрите не липсват изстрели и кървави рани, както и детенце с пушка.

Текстът на съвместното парче на рапъра и Дичо е дело на 100 кила. Изпълнителят, който се изяви в телевизионното риалити Къртицата, участва и в създаването на музиката към песента.

Песента разкрива терзанията на младите хора у нас, които искат да останат в родината си, но не виждат смисъл, но всичко това е поднесено по доста новаторски начин.

Нашите душмани да ги бие ток, повтаря в парчето Дичо, а Килата не спира да реди рими за това, че Варна ще е като Хаваите и парите няма да имат край.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати