Кишишев и Камбуров се прехласнаха по кралици

Златка Димитрова

Футболистите Радостин Кишишев и Мартин Камбуров станаха част от благотворителна кауза, в която участваха претендентки за титлата кралица на Бургас.

Двамата спортисти с голям ентусиазъм се включили в кампанията за подпомагане на шестгодишната Ани от Бургас, която се бори да запази зрението си. Футболната легенда Радостин Кишишев участва в инициативата за събиране на средства, като дари шал, украсен с автографа му от времето, когато е бил треньор на Верея-Стара Загора.

Гол-майсторът на А футболна група от Локомотив Пловдив Мартин Камбуров даде за събитието своя тениска, на която бе оставил автографа си и двете дарения веднага бяха откупени от техни почитатели.

Участничките в надпреварата за короната на кралица на морския град, която ще се състои в началото на декември, дефилираха с изящни маркови тоалети, които също бяха откупени от присъстващите на събитието.

Златка Димитрова

Бизнесмените, които дариха средства, като купиха скъпите тоалети, представени от хубавиците, решиха да ги подарят на момичетата, които ги разхождаха по сцената на стилно заведение край морето.

Конкурсът за короната на бургаската кралица ще бъде воден от плеймейтката Златка Димитрова, която е израснала в морския град. Дългокраката брюнетка, която постоянно участва в благотворителни каузи, веднага се съгласила да е водеща на събитието, което ще бъде посветено отново на малката Ани.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати