ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Райна бясна заради данъчни

Райна бясна заради данъчни

Райна

Фолк певицата Райна е направо побесняла, защото на няколко пъти я проверяват от данъчното, и то по сигнали на хора, които явно ѝ завиждат за участията и пътуванията зад граница.

Бившата половинка на певеца Константин не може да си обясни защо има хора, които смятат, че могат да я уязвят, като ѝ изпратят данъчна проверка, тъй като тя нямало от какво да се притеснява.

Но самият факт, че някой ѝ желае злото, не ѝ дава мира, шушукат нейни близки. Райна, която вечно е усмихната, напоследък започнала дори да се затваря в себе си, защото се опитвала да разбере кой точно може да се опитва да ѝ причини неприятности.

Колегите на певицата също забелязват промени в поведението ѝ. Райна, която почти никога не се разголва, дори и в клипове, неотдавна шокира почитателите си, като пусна в социалната мрежа снимка, на която позира гола във ваната.

С това тя веднага предизвика асоциации със скандалното видео на Галена във ваната, което обаче преди години успя да я изстреля на върха. Какво е накарало Райна да се покаже дибидюс пред феновете си, не е ясно.

В леко пенливата вода, която е прикрила корема ѝ, блещукат бедрата ѝ, а гърдите ѝ са леко прикрити от ръцете ѝ. Снимката предизвика както положителни, така и отрицателни коментари в социалната мрежа и се намериха хора, които се възмутиха от разголения фотос.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати