Юлияна Дончева иска още едно бебе

Юлияна Дончева

Ексдепутатката Юлияна Дончева, която се радва на второ майчинство с бебето Стъки младши, е готова в най-скоро време още веднъж да зарадва съпруга си с дете.

Тъмнокосата красавица, която има син на 19 години от първия си брак, преди броени месеци даде живот на втората си рожба - плод на любовта й с по-младия от нея ММА боец Станислав Недков.

Въпреки че Стъки младши е още съвсем мъничък, Юлияна е готова да го зарадва в най-скоро време с братче или сестриче. Вероятно хубавицата би искала момиченце, тъй като досега има само рожби от мъжки пол, но ще се радва и на още едно момченце.

Таткото на бебето активно се включва в отглеждането му и е на седмото небе от щастие. Според Юлияна всяка жена трябва да роди втори път, дори това да е след тридесетата или дори четиридесетата година.

Дългокраката красавица, която роди почти на четиридесет и девет години, е в перфектна форма и бързо възвърна килограмите си отпреди забременяването. За да изглежда винаги добре, Юлияна избира прецизно менюто си и поддържа тялото си с всекидневни тренировки.

Според нея раждането в по-зряла възраст дарява жената с невероятно усещане за щастие, затова е готова да има още деца. Баткото на малкия Стъки се сближава с мъничето, което все още само гука, но след време двамата със сигурност ще намерят общ език.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати