Алисия бе обявена за модна икона на 2014-та

Алисия

Фолк певицата Алисия бе обявена за модна икона на изминаващата 2014-та година. Чалга дивата ще получи приза си официална гала церемония, която ще се състои на 10 декември.

Сред тазгодишните победители в надпреварата БГ модна икона за 2014 година са още журналистката Валерия Велева, телевизионната водеща Мария Силвестър, менторът от Х Фактор Заки и най-добрият български тенесист Григор Димитров.

Призьорите за тази година бяха избрани след онлайн гласуване, в което са се включили 40 водещи модни и лайфстайл журналисти, както и експерти от Академията за мода.

Критериите, по които модните икона са били избрани, са изискан вкус, модел стил, безупречна култура и професионален успех.

От година на година нашият конкурс все по-убедително показва, че стилът и визуалната култура на българите търпят еволюция, макар и противоречива – заявява професор Любомир Стойков пред списание Блясък, като добавя, че тазгодишните победители не бива да забравят за естетическото влияние, което оказват върху публиката.

Рейтинг

4.5
Общо 2 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари