ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Елен Колева заменена от Гуркова

Елен Колева заменена от Гуркова

Елен Колева

Напоследък в светските среди се разпространява клюката, че бившият любим на актрисата Елен Колева е бил пленен от чаровното излъчване на Наталия Гуркова, която от години живее в чужбина със съпруга си.

Тъмнокосата хубавица, която има дете от любимия си Джордже, с когото живее в ЮАР, често е виждана в компанията на бизнесмена Александър Найденов. След раздялата си с Елен той беше забелязван в компанията на различни красавици, но все още не е ясно дали е започнал сериозна връзка с някоя от тях.

За негова любима беше спрягана и сървайвърката Ралица Кирилова, която привлякла с екзотичната си красота ценителя на хубавата външност и изисканите маниери. Но в последно време бизнесменът се появява на различни места заедно с Наталия, която твърдо стои зад позицията си на добродетелна съпруга и майка.

Съпругът на манекенката, който е в бизнеса с диаманти, е голямата й любов и я е привлякъл от пръв поглед, споделя самата тя. Така че едва ли в отношенията си с бившия на Елен манекенката ще стигне до някакви по-сериозни стъпки.

А докато клюкарите се чудят как точно се развиват отношенията между двамата, Елен Колева блести на различни светски събития. Тя дори се качи да поязди дървено конче по време на представянето на световноизвестна водка в столичен клуб, където бе една от звездите на купона.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати