ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Кали пази куп лоши спомени

Кали пази куп лоши спомени

Кали

Фолк звездата Кали, която се изяви във ВИП брадър, броени месеци след като на бял свят се появи третото ѝ дете, пази цял куп лоши спомени, но въпреки това е заредена с положителна енергия.

Един от спомените ѝ за лоши случки дори е във вид на татуировка върху корема ѝ, където са изписани големи йероглифи за късмет. Те прикриват белег от катастрофа, която едва не се оказала фатална за певицата.

Освен това в съзнанието на певицата са все още живи моментите, в които тя е влизала в схватка с представители на силния пол. Днес изпълнителката без притеснение говори за тези моменти, които навремето са я сринали психически за известен период.

Тя с тъга си спомня за момента, в който неин почитател, когото мислела за добър приятел, измамил доверието ѝ. Певицата, която го познавала бегло от доста време, се съгласила на джентълменското му предложение след участието ѝ в известно заведение да я закара до тях.

В колата обаче се разразила истинска буря, тъй като намеренията на почитателя на певицата изобщо не били джентълменски. Неприятното преживяване разтърсило фолкзвездата не само физически, но и психически.

Въпреки това тя не се е превърнала в мъжемразка, но след тази случка веднага променила отношението си към прекалено мили спрямо нея фенове и не си позволявала да се сближи с тях.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати