Семейство Стораро обра фолк Оскар-ите

Фолк Оскари

Цял куп статуетки получиха Тони Стораро и синът му Фики на връчването на фолк Оскар-и - REVUE POPFOLK MUSIC AWARDS 2014. Церемонията, която се осъществява с медийното съдействие на Grad.bg, Sanovnik.bg, Gotvach.bg и Ezine.bg, се състоя в столичния клуб REVUE.

Тони Стораро получи приз за цялостно творчество. Със същата статуетка бе наградена и ромската перла Софи Маринова, която като Тони се бе изтупала изцяло в черно.

Бременната певица бе избрала за вечерта имидж на рокаджийка – тя заложи на кожите и капсите. Младата изпълнителка на Диапазон Рекърдс Ашли, която бе водеща на церемонията, връчи статуетката на Софи.

Тони Стораро взе наградата и за певец на 2014, а за певица на 2014 бе обявена Галена. Фики взе награда в категорията Най-проспериращ млад изпълнител. Статуетката му връчи фолк легендата Сашо Роман, който вдигна клуба на крака с неостаряващия си хит Оф, оф.

Тони Стораро

Фики получи и награда за дует на 2014 за дуета си с Галена Боже, прости. Статуетката му връчи младият талант от Диапазон Рекърдс Александра. Тя бе номинирана в две категории.

Наградата Прогрес 2014 получи Галин, който обра овациите в последно време заради дуета си с Камелия. Тя пък взе награда за най-атрактивен изпълнител на 2014.

Приз за перфектна везия получи Татяна. За хит на 2014 бе обявена песента на Галена Хавана Тропикана. Награда за най-просперираща млада група получи Фантазия. Младите таланти се изявиха на сцената с фолк-кавър на скандалната песен на Криско и Мария Илиева Видимо доволни.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати