Бони с хъс за нови върхове

Бони

Фолк певицата Бони, която напоследък претърпя сривове в кариерата, сега е нахъсана за ново начало и е категорична, че има енергия и идеи за нови хитове.

След като реши да сложи край на всичко старо, певицата реши напълно да скъса и с имижда си на брюнетка и заложи на златистия нюанс в косите си.

Изпълнителката направи новата си песен "Не съм глупачка" явно за да покаже на феновете си, че смята да не се оставя повече да бъде подвеждана от когото и да е.

Блондинката, която тийнейджърите не познават със стария й хит "Ти нямаш сърце", известен на по-зрялото поколение, трябва да направи разбиващ хит, за да си върне изгубените позиции, смятат спецове в бранша.

Бони

Бони ту къса окончателно с музикалната компания, която й даде много в професионален план, ту отново се връща при нея. Засега завръщането й трябва да се смята за окончателно и тя е готова отново да покорява върховете на попфолка.

Според близки до певицата тя има всички шансове да успее, защото този път не иска да се вслушва в ничии съвети, а смята да следва сърцето си и според нея то ще й подскаже правилната посока.

Феновете на Бони с нетърпение очакват кога ще се появи следващата й песен, за да разберат дали най-после могат да чуят нещо, което да стигне успеха на стария й хит, който тя навремето записа с оркестър Кристали.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани рецепти