Иво Аръков променя визията си

Иво Аръков

Актьорът Иво Аръков, който стана любимец на много български момичета по време на участието си във ВИП брадър, ще промени визията си с помощта на брекети.

Чаровните несъвършенства в усмивката на бившия любим на певицата Мария Илиева и щерката на Христо Стоичков - Мика, явно не пречат на Иво да пленява дамски сърца.

Въпреки това обаче той е твърдо решен да промени усмивката си до съвършенство и за това ще инвестира доста солидна сума в корекциите, които ще направи известен специалист.

След няколко месеца усмивката на актьора ще стане перфектна и вероятно това може да отвори стари рани в сърцата на бившите му приятелки.

Мария Илиева

Според близки на актьора той се харесва и сега, но заради съветите на пластични хирурзи и спецове от актьорската гилдия е решил да се подложи на трансформацията.

Иво, който посвещава голяма част от свободното си време на съчиняването на стихотворения, е непоправим романтик и за него е важно как точно го възприемат представителките на нежния пол.

Със сигурност след промените той ще стане още по-желан от фенките си и това вероятно може да му донесе нови ангажименти в телевизионни шоу-програми и сериали.

Актьорът все още не бърза отново да се посвещава на сериозна връзка, тъй като нямал намерение да се справя след това с разочарованието си от раздялата.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати