Христина бясна на Благо

Христина бясна на Благо

Футболистът Благой Георгиев успя да вбеси бившата си любима Христина, която е и майка на двете му деца, след като стана ясно, че той ще вдига сватба с новата си приятелка.

Красавицата Куини-Алис, която тази година ще е абитуриентка, така омаяла спортиста, че той не се сдържал и й предложил ръката и сърцето си, за да е сигурен, че няма да се намери друг, който да му отмъкне синеоката хубавица.

Куини-Алис, която срещнала Благой по време на купон в софийски клуб, е много щастлива от връзката си с него, тъй като според дългокраката манекенка той е много по-стойностен, отколкото го представят някои медии.

Стигнало се дотам, че ученичката завела Благо да го запознае с родителите си, за да стане ясно, че отношенията им наистина са в сериозна фаза и предстои купуването на булчинска рокля.

Куини-Алис, която предизвиква едновременно завистта и възхищението на съученичките си, е с много добър характер и точно това запленило Благо, който иначе се е нагледал на достатъчно хубавици.

Христина, която демонстративно заряза футболиста след поредната му афера, според клюката все пак мислела един ден да отвори вратата на дома си за него. Сега обаче това няма как да се случи и тя е на път да спре достъпа на Благо до собствените му деца.

Стигне ли се до там, Благо със сигурност ще се обърне към мастити адвокати, тъй като законът не позволява на бащата да бъде лишен от срещи с наследниците си дори при раздяла с майката.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати