ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Вики нямала афера с Ники

Вики нямала афера с Ники

Вики Терзийска

Вики Терзийска от Мастило, която според слуховете години наред е топлела леглото на тв водещия Ники Кънчев, категорично отрече двамата да са имали някога любовна връзка.

Според певицата тя и водещият на Биг Брадър имат само приятелски отношения, които ги свързват от много дълги години. Преди доста време певицата, която е завършила радиожурналистика, е изкарала стажа си при Мистър Стани Богат.

Вики, която през последните месеци рязко се разхубави, бе замесена в интрига с Ники Кънчев и според клюкарите чаровницата за малко да разруши семейството на водещия.

Ники Кънчев се радва на щастлив семеен живот с нежната си половинка и дъщеричката си. Според негови близки той изобщо не обръщал внимание на клюките, които се опитват да внесат смут в дома му, и същото правела и любимата му.

Ники Кънчев

Вики, която се радва на голям брой почитатели, е харесвана и от Ники Кънчев. Неговото отношение към нея обаче е точно каквото и нейното към него - чисто приятелско.

Двамата редовно могат да бъдат видени заедно по различни светски събития и приятелски купони, но това изобщо не означавало, че след партито се усамотяват, коментират запознати с отношенията им.

Самата Вики не смята тази клюка за особено добър пиар, тъй като според нея това може да се отрази на отношението на много нейни фенове. Затова певицата обяснява наляво и надясно, че няма нищо общо с водещия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати