Емилия заголи бюст пред роми

Емилия

Фолк певицата Емилия смело заголи бюста във видеото към новото й парче "Без въпроси". Кадрите са правени в ромско гето, а за да е по-интересен клипът, певицата се кипри в скъпи тоалети насред калта.

Ефектните дрехи, които са създадени от нежната половинка на Елин Топузаков - Весела Тотева, превръщат Емилия в истинска модна икона.

Бялото сако с пухкава яка дава на певицата възможност да предостави на зрителите прелестите си, тъй като под сакото няма обичайната ризка или блуза.

На фона на мизерията сред малките къщички на ромското гето Емилия се появява в ефектен лилав тоалет, който е с прозрачна пола, разкриваща бедрата на певицата.

Емилия

В кадър от видеото възрастна ромска двойка, облечена в тоалети като от френския кралски двор, танцува бални танци насред калната улица. В клипа има и свещеник, който хвърля листчета с надписи "Гласувай", а младите ромки готвят в тенджери с маркови надписи.

В клипа позлатяват малко ромче, което се къпе във вана с разтопени бижута от благородния метал. Според Емилия клипът ще се превърне в тотален хит, тъй като подобен досега не е правен във фолк индустрията.

Като цяло певицата досега избягваше да се разголва, но този път явно е решила да зарадва феновете си и да накара колежките си да шушукат по неин адрес. Веднага се пусна слух, че любимият й Коко Динев е много ядосан заради разголването на певицата.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати