Йоанна Драгнева стана клоун

Йоана Драгнева

Поп-певицата Йоанна Драгнева се превърна в клоун, за да удържи на обещанието си да сложи перука и червен нос, ако хората я подкрепят за благотворителна кауза.

Блондинката участва в кампания за набиране на смс-и за коледна благотворителна активност, която ще подкрепи на празника семейства без доходи.

Певицата беше обещала да се превърне в клоун, ако за една седмица се съберат хиляда благотворителни смс-а. Тя успя да събере над 1500, и веднага се наложи да се дегизира с къдрава перука в синьо и жълто и да сложи червен клоунски нос.

Известният телевизионен водещ Митко Павлов е обещал да се разходи из центъра на София, качен на дамски обувки с високи токчета, ако успее да призове хиляда души да пуснат смс-и за коледната инициатива.

Лео Бианки

Бившият телевизионен готвач и настоящ рапър Лео Бианки също се включва в инициативата за събиране на средства, като нарисува картичка за предстоящите празници.

Тя е с италиански надписи и с нея Лео пожелава щастие и късмет на всички, които в момента не са в най-доброто си финансово състояние и се налага да им се помага. Тази картичка ще бъде предложена за продаване, а средствата отиват за коледната благотворителност.

Във връзка с благотворителните каузи, на които италианецът посвещава доста време, той изрази учудването си от новината отпреди няколко дни, която описваше как над 1500 лева са пръснати за салфетки в клуб. Според рапъра много по-добре е подобни суми да отиват за нуждаещите се.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати