Иван се завръща при Вихра

Вихра

Телевизионният продуцент Иван Христов е на път да се раздели с половинката си - тв водещата Ирина Тенчева, която измести преди време от сърцето му съпругата му Вихра.

След куп разправии за родителските права и други неуредици след развода на Иван и Вихра двамата явно са решили да заровят томахавките и да си дадат шанс за ново начало, говори се в светските среди.

Още по-интересен е фактът, че се носи и клюка за евентуалната бременност на тъмнокосата красавица, но не е ясно дали ако това е така, бебето е от Иван или от мъжа, с когото Вихра замести бившия си.

Всички тези слухове се отразяват доста зле на Ирина, която никак не е доволна от приказките на хората по свой адрес. Светлокосата водеща вероятно ще отстоява позициите си в сърцето на любимия и няма да даде възможност той да изживее наново любовта си с Вихра.

Ирина Тенчева

Иван и Вихра имат дъщеричка - Ава, около която също се разгоряха какви ли не скандали. Преди време майка ѝ беше разярена от факта, че малката готвела сладки заедно с Ирина и нейните деца.

Това накара Вихра да избухне и да коментира, че нейното дете няма да се превръща в слугиня. Брюнетката не е голям фен на моментите, в които дъщеричката ѝ се вижда с новата любима на татко си, но въпреки това се налага да дава Ава на Иван от време на време. Такова е решението на съда - Вихра се грижи за Ава, но е задължена да разрешава на Иван да прекарва известно време с нея.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати