Ваня Джаферович ще прави и щерка си сървайвър

Ваня Джаферович

Ваня Джаферович, който спечели риалити шоуто Сървайвър - Камбоджа, е твърдо решен да превърне един ден и дъщеричката си Леа в победителка в това шоу. Ваня, чиято съпруга също е участвала в друг сезон на риалити формата, е на мнение, че дъщеря им ще се справи с перипетиите по пътя към победата.

Въпреки че много зрители на шоуто бяха убедени, че то трябва да бъде спечелено от добродушния философ Митко, а други залагаха на третия финалист - Занев, синеокият Ваня успя да грабне апетитната награда от 100 000 лева.

За разочарование на някои от участниците, които се надяваха победителят да сподели с тях наградата си и да им подари поне малка част от сумата, която е спечелил, Ваня изобщо няма подобни намерения.

Той очаква второ дете - съпругата му е в напреднала бременност и младото семейство имало нужда от доста неща, за които са необходими средства. Затова Ваня ще изрази своята благодарност към участниците, които са го подкрепили в крайното гласуване, като ги заведе на вечеря или на обяд, което обаче щяло да се случи след празниците.

Ваня Джаферович се обяви срещу идеята да се разделят пари, които победителят да раздаде на тези, които са го подкрепили. Според него и според съпругата му Жени това напълно обезсмисля идеята на шоуто и това да се бориш да си последният оцелял.

Според победителя в риалити шоуто цялото физическо и психическо натоварване, на което бил подложен в Камбоджа, трудно би могло да се забрави. Той обаче е готов да се пробва отново и в следващ сезон на формата.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати