ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Сравниха Фики с бебешки любимци

Сравниха Фики с бебешки любимци

Фики

Фенове на фолк певеца Фики го сравниха с бебешките любимци Телетъбис, които представляват огромни плюшени същества с телевизионен екран на коремчетата. Те са в ярки, направо крещящи цветове - наситените нюанси на червено, лилаво, зелено и жълто.

В социалната мрежа бе публикувана снимка, на която синът на Тони Стораро позира в четири различни костюма на участия във фолк клубове. Мускулестият певец напоследък предпочита да се облича в сако и панталон в един цвят.

Много често той ги съчетава и с обувки или маратонки в същия нюанс. Изключение прави жълтият му костюм, който е съчетан с тъмни обувки, тъй като явно иначе е щяло да стане прекалено жълто.

Ризките и тениските на Фики, които съчетава с ярките костюми, са винаги черни или бели, за да контрастират с прекалено наситения цвят на сакото и панталона.

Подредбата на телетъбисите и на снимките на Фики, на които костюмите му все едно са направени по поръчка от дизайнерите на цветовете от детското телевизионно шоу, предизвика и доста забавни коментари.

Намериха се дори шегаджии, които споделиха, че уважават повече човек, който се облича в стил телетъбиси, отколкото такъв, който се опитва да копира стила на обличане на световноизвестни певци.

Въпреки подмятанията обаче Фики не смята засега да се ориентира към стила на баща си, който е известен с това, че предпочита най-вече черния цвят в облеклото си.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати