Роналдо би шута на Ирина Шейк

Роналдо

Кристиано Роналдо показа, че и неговото търпение има край и би шута на любимата си Ирина Шейк. Според клюките чашата на търпението му преляла, когато тя отказала да се появи на рождения ден на майка му.

Неотдавна Ирина демонстративно не поканила любимия си на парти по случай своя рожден ден, но затова пък присъствали дори хора, които тя не познавала добре.

Въпреки красотата на руската манекенка Роналдо този път не издържал да го правят на глупак пред толкова хора и взел окончателно решение за раздяла с красавицата.

Двамата се запознали през 2010 година по време на снимки за модели на Армани. Ирина, тогава си пробивала път като модел, след като пристигнала от никому неизвестното руско градче Еманжелинск.

Ирина Шейк

Щом видяла, че Роналдо я е забелязал, тя се правила на непристъпна месеци наред, докато той не й предложил да живеят заедно. Едва тогава рускинята склонила да скочи в леглото му.

Манекенката се оказала доста далновидна, тъй като изобщо не издавала емоциите си. За нея било важно да се радва на луксозен живот и на престижа от връзката си с футболиста, която й помагала да влезе в средите на богатите.

Още докато Роналдо и Ирина усещали първите трепети на любовта, се появил на бял свят синът на футболиста, за чиято майка никъде не се споменава. Рускинята не само че не се ядосала, а влязла в ролята на детегледачка, за да се хареса на спортиста.

Явно обаче сега тя вече е набелязала нова цел, защото не само че отказва категорично да се появява заедно с Роналдо, но дори се е отписала от последователите му в Туитър.

Преди време моделката се изгаври с футболиста, когато той й предложи брак. Тя определи дата за сватбата, но вместо да отиде на церемонията, тя го накара да я заведе на риболов.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати