Хайди Клум - булка за трети път

Хайди Клум

Немският супер модел Хайди Клум най-вероятно ще мине под венчило за трети път в живота си, тъй като това е желанието на доста по-младия й приятел Вито Шнабел.

Вито, който е с 15 години по-млад от любимата си, не е доволен от това, че двамата нямат законни отношения. Въпреки че Хайди живее с него на семейни начала, това не било достатъчно за младока.

Той настоява Хайди да определи дата за сватбата възможно най-скоро и според слуховете е готов да се раздели с моделката при евентуален отказ от нейна страна.

За Хайди този брак ще е трети, тъй като през 1997 година тя се е омъжила за фризьора Рик Пипино, с когото е живяла заедно пет години. Следва бракът й с певеца Сийл, с когото красавицата беше заедно 7 години.

Хайди Клум и Сийл

За това време двойката се сдоби с четири деца, макар че първото е от връзката на Хайди с шефа на Формула 1 Флавио Бриаторе. Още докато беше бременна с малката Хелен, Хайди се раздели с баща й. По-късно Сийл осинови малката.

Освен нея Хайди има още три хлапета, всичките от Сийл - Хенри Гюнтер, Йохан Райли, Лу Сулола. Манекенката се държи с тях като приятелка и постоянно вилнее с децата си в Дисниленд.

Там тя често отива заедно със Сийл, защото двамата все още поддържат добри отношения. Напоследък обаче Вито настоява той да я придружава по време на тези посещения.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати