Коцето раздвоен между сцената и фитнеса

Коцето

Фолк звездата Константин сериозно е решил да понамали участията си по клубните сцени, за да се отдаде на тренировките си във фитнес залата. Според певеца той е натрупал достатъчно опит и има безброй участия зад гърба си, затова е време за заслужена почивка.

Според феновете му обаче това не е много добро решение, тъй като през последните години Коцето успя да направи доста хитове - както сам, така и в дует или дори в трио.

Хитът Палатка, в който Коцето се изяви в компанията на Борис Дали и Илиян пожъна небивал успех, а дуетите на Преслава и Константин го направиха един от най-търсените за участия изпълнители.

Неотдавна той направи дует с Алисия, който предизвика много клюки заради целувката на певеца с колежката му. Оказа се обаче, че той е целувал пред камерата собствената си съпруга Надя.

Коцето има в колекцията си от призове награда Певец на годината и това вероятно му дава самочувствие да реши да си отпочине. Изпълнителят неведнъж е казвал, че той е от творците, които работят по-малко, но пък правят големи хитове.

Според клюката във фолк средите той просто иска да отдели повече внимание на поотрасналата си дъщеричка, защото се получавало така, че от участия и ангажименти няма достатъчно време за нея.

А покрай повечето свободно време Коцето ще може да се отдаде и на любимите си тренировки, които са негова голяма страст. Певецът е завършил спортно училище и е известен с любовта си към тренировките.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати