ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Абрамович се оженил за Жукова преди пет години

Абрамович се оженил за Жукова преди пет години

Нина НордНина Норд
Джедай
2k363
Абрамович

Даря Жукова сложи край на клюките за евентуалната ѝ сватба с известния руски богаташ Роман Абрамович. Тя сподели, че двамата са изрекли брачните си клетви още преди пет години.

Досега обаче двойката не смятала за необходимо да уведомява медиите за състоялата се отдавна сватба. Абрамович и Даря имат две деца - Арън Александър и Леа, затова от години се шушука, че може би ще се обвържат и законно.

Явно богаташът е предложил официално сърцето си на любимата си, когато на бял свят се появил синът им Арън Александър, който сега е на пет годинки. Сестричката му Леа е на две години.

Освен тях Роман има още пет деца - от брака си с красивата стюардеса Ирина. Те вече са големи. Най-голямата - Анна е на 22 години, а най-малкото от петте деца - Иля, вече е отпразнувал 12-я си рожден ден.

Преди време Анна предизвика интереса на медиите, като сподели, че не иска да живее нито с майка си, нито с новата половинка на баща си. Оказа се, че любимото ѝ местенце е малка къщичка до конюшните на Абрамович. В нея преди години са живеели бавачките на Анна и останалите деца на Роман и Ирина.

Абрамович се разведе през 2007 година с майката на петте си деца и две години по-късно на бял свят се появи Арън, който е плод на любовта му с дизайнерката Даря.

Бракът с Жукова е трети за Абрамович. Първият му брак е бил отново с рускиня - тя се казва Олга Лисова. От връзката си с нея богаташът няма наследници.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати