И Алекс Раева прояде буболечки

Алекс Раева

Алекс Раева се оказа не по-малко смела от певицата Рут Колева и се прояви като истинска кулинарна авантюристка. Тя с удоволствие опитала какъв е вкусът на сготвените буболечки, докато била на почивка.

Неотдавна Рут Колева замина на едномесечна обиколка на Азия и се наслади на различни вкусове, като опита на само традиционните ястия, но също така и екзотичните - с вкусно приготвени буболечки.

Алекс Раева, която е любителка на пътешествията открай време, отпраши със силната си половинка - Дончо, за Малдивите, а след това мина и през Тайланд, където опита специалитети с хрупкави насекоми.

Звездната двойка от години обожава да обикаля местата с красиви плажове и водни пространства, които са подходящи за гмуркане. Дайвингът от доста време е любимо занимание на Алекс и тя не пропуска случай да се гмурне, когато е в близост до море или океан.

Певицата, която се изявява добре и като актриса и водеща на риалити формати, вече няколко години е неразделна с Дончо, но двамата все още не мислят да узаконят отношенията си.

Певицата не смята, че един подпис променя отношенията между двама души, затова засега двойката смята да я кара все още без тежка сватба. Алекс признава, че обича да се гмурка тъкмо защото е свободолюбива, а във водната стихия се чувства най-добре.

Освен това тя е запленена от красивите водни създания, които може да види на една ръка разстояние. След завръщането си от почивката Алекс отново трябва да се примири със студа у нас, но най-вероятно поне още веднъж ще отскочи до някое топло местенце, преди да е пукнала пролетта.

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Иван Колев
Иван Колев
02.02.2015 00:22
Алекс да се стопли със следващата екскурзия до Египет.
0
0