ezine.bg»Статии»Звезди»Плеймейтки»Златка Димитрова влюбена в Атар

Златка Димитрова влюбена в Атар

Златка Димитрова

Плеймейтката Златка Димитрова призна, че има нова любов - това е красавецът Атар. Любимият й Миро обаче не ревнува, въпреки че Атар е обсебил красивата брюнетка.

Всъщност Атар е новият домашен любимец на Златка. Той е от породата кане корсо и въпреки че сега е все още съвсем мъничък, след време ще тежи около петдесет килограма.

В момента обаче е като плюшена играчка и засега се проявява като много добричък и послушен. "Не прави никакви пакости, оставям го сам вкъщи и като се върна, няма за какво дори да му се карам", доволна е Златка.

Тя не смята да го дава на кучешко училище, а сама да се заеме с обучението му. Тъй като е наясно, че кане корсо са кучета, които лесно могат да покажат своя доминантен характер, тя от началото показала на малкия Атар, че е добре да я слуша.

Строга съм, но не прекалено, признава Златка. Според нея Атар един ден ще стане страхотен пазач, но освен това е и перфектен приятел. Тя посвещава на мъника всяка свободна минута и го пуска да се катери по леглата, а също така и да се гушка в нея, докато спи.

Златка избрала името Атар, защото много й харесва как звучи. "Няма нищо общо с Аватар, макар че много хора мислят, че е свързано по някакъв начин с филма", смее се тя.

Преди да се сдобие с бъдещия гигант Атар, Златка имаше кученце от породата френски булдог, което се казва Сиях. То също спеше в леглото на стопанката си и се радваше на любовта й.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати