Жената на Джордж Клуни му спря алкохола

Джордж Клуни

Съпругата на актьора Джордж Клуни - Амал Аламудин явно е решила, че съпругът й може да стане още по-красив. На ефектната брюнетка не й беше достатъчно, че стана жената, която го накара да се раздели с ергенския си живот.

Тя е на мнение, че мъжът й може да изглежда много по-добре, ако поддържа по-ниско тегло. Затова тя не му разрешава да консумира храни и напитки, които ще накарат да напълнее.

Веднага след сватбата си с Джордж Амал забелязала, че той е качил около седем килограма. За да изглежда холивудската звезда добре на червения килим, съпругата му взела нещата в свои ръце.

Тя категорично му забранила завинаги да яде тестено, сладко, пържено, млечни продукти и да пие алкохол. Според съпругата на Клуни всичко, което тя му забранява да консумира, ще го накара да изглежда много по-привлекателен.

Жената на Джордж Клуни му спря алкохола

Според приятелите на актьора обаче жена му прави грешка, като му е спряла не само любимите му храни, но дори алкохола. Постепенно това ще доведе до обтягане на отношенията, пророкуват близки на Джордж, и нищо чудно след някой и друг месец актьорът да поиска да стане отново ерген.

На Амал не й е достатъчно това, че мъжът й се е съгласил да спазва изработената от нея диета. Тя тръби наляво и надясно, че може да промени Джордж към по-добро, без да отчита, че по този начин може да засегне мъжкото му его.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати