Галена облече принцесите на Дисни в нови дрехи

Галена

Фолк бомбата Галена създаде нови дрехи за принцесите на Дисни и сама облече моделите. Певицата, която има собствена марка за уникални тоалети, позира с дрехи, с които художник облече Спящата красавица и Снежанка.

По идея на певицата Рапунцел, любимата на Аладин - Жасмин, Покахонтас, Пепеляшка и малката русалка Ариел вече са с чисто нови тоалети. Повечето от тях са дълги до земята, които обаче разкриват доста плът.

Галена облече пред камера тоалетите, с които художникът премени принцесите от любимите анимационни филми на хлапетата. Певицата е известна с марката си дрехи, които сама измисля с екип опитни шивачи.

Изпълнителката постоянно има нови идеи както за подновяване на гардероба на почитателките на модната ѝ линия, така и за появата си пред публика. Преди дни тя блесна на сцената на нощен клуб, като седна на специално докаран в нейна чест трон.

Певицата взима пример от световноизвестни звезди, които обичат да се появяват в кадри от клиповете си, седнали на величествени тронове. Според Галена обаче на клубна сцена въздействието на кралския атрибут е още по-голямо.

По време на участието ѝ танцьорките, които допълват появата ѝ на сцена, били облечени с дрехи, които били в хармония със златните и червени нюанси на трона. Галена решила да заложи на провокацията и вместо да се появи с дълъг тоалет, каквито измисля за клиентките си, тя блеснала в клуба с рокличка, едва прикриваща бикините ѝ.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати