Мадона стяга дупето си с ремъци

Мадона

Поп певицата Мадона се появи на церемонията по връчването на музикалните награди Грами, твърдо решена да шокира всички присъстващи. Певицата блесна с дълги латексови ръкавици, и къса рокля с корсет.

Блондинката бе избрала за официалния случай мрежест чорапогащник и черни кожени ботуши. Певицата беше с ретро прическа, напомняща за стила на холивудската актриса Марлен Дитрих.

Явно обаче на Мадона не ѝ стигнало вниманието на фотографите, докато вървяла по червения килим, затова певицата вдигнала задната част на тоалета си, за да демонстрира дупето си.

Присъстващите на церемонията били шокирани, тъй като задните части на певицата били стегнати със специални ремъци. Това естествено веднага предизвикало вниманието на всички фотографи, които защракали с камерите си, което всъщност било целта на Мадона.

Веднага се зашушукало, че певицата има проблем с възрастовите изменения на тялото си, затова ѝ се налага да стяга дупето си със специални колани. Напоследък мадона не е постоянно обект на вниманието на медиите и се чуди с какво да провокира феновете си.

Неотдавна певицата, която отдавна прехвърли петдесетте, се разголи за известно списание. Тя позира в специална садо-мазо сесия и сподели, че винаги е предпочитала различните удоволствия. Пред фотографите на списанието певицата показала гърдите си, с които много се гордее.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати