Азис не може да прежали брадата си

Азис

Азис остана без един от най-мъжествените си белези - брадата му, която беше негова запазена марка години наред и беше част от неговата артистична визия. Промяната обаче била задължителна, тъй като била сред изискванията в шоуто Като две капки вода, където певецът ще участва.

Изпълнителят не се притесни да сподели с приятели и фенове в социалната мрежа, че плакал, докато се бръснел, защото му било много трудно да вземе решение да се прости с брадата си. Преди това обаче пусна снимка, на която е покрил брадата си с пяна за бръснене, а след това публикува отражението си в огледалото с напълно гладко лице.

Без брада той изглежда доста странно за почитателите си, които са свикнали с катинарчето около устните му. Според самия певец брадата му, на която той посветил много грижи и внимание, била част от неговия сексапил.

Според Азис с гладко избръснати бузи той имал наивно и дори леко глупаво излъчване. Освен това той се оплакал, че се порязал на доста места, най-вече заради липса на опит, а не заради нервите покрай раздялата си с любимата си украса за лице.

Без брада обаче Азис изглежда доста по-млад и с тотално променен външен вид. Според приятелите му промяната ще му се отрази добре, но ще му трябва доста време, за да свикне с новия си вид, като се гледа в огледалото. Със сигурност той отново ще си пусне брада, щом свърши участието му в риалити шоуто, пророкуват близки на певеца.

Рейтинг

5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати