Елизабет II забрани на Кейт Мидълтън да се снима за Вог

Кралица Елизабет

Английската кралица Елизабет II е забранила на снаха си Кейт Мидълтън да се снима за списание Vogue и няма намерение да променя решението си при никакви обстоятелства.

Според кралицата е недопустимо снаха й да се появи в списание, където преди време са пускали снимки на Ким Кардашиян.

Главната редакторка на списанието Ана Уинтур се похвалила пред колеги, че вече е уговорена фотосесията с кралската снаха и тя ще грее на корицата на списанието през септември.

Щом разбрала за тази новина, кралицата изявила категоричното си несъгласие с подобна поява на снаха си в медиите. Главната редакторка на списанието от години се опитва да убеди британското кралско семейство да позира за страниците на модното издание.

Кейт Мидълтън

Според близки до кралската фамилия усилията на Ана Уинтур няма да се оправдаят, тъй като вземе ли Елизабет II решение, е много трудно някой да го промени.

Клюкари шушукат, че Кейт Мидълтън не би имала нищо против да е на корицата на престижното списание, но няма как да не уважи решението на английската кралица.

Според стилистите, които наблюдават начина на обличане на Кейт Мидълтън, напоследък тя е започнала да следва линията на тоалетите на английската кралица.

Те се появяват заедно на светски събития, като саката им са с почти еднаква кройка, а цветовете на тоалетите им са сходни.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати