Десислава потресе феновете си

Десислава
Снимка: desislava.es

Фолк певицата Десислава предизвика смесени чувства във феновете си, като се появи в екстравагантен вид на наградите на телевизия Планета. Блондинката бе избрала за появата си ефектно черно боди, което обаче в съчетание с ниски кубинки показа на преден план недостатъците на фигурата й.

В желанието си да засенчи колежките си певицата избрала за представянето на новата си песен черно кожено боди със златни кантове. Черният мрежест чорапогащник, вместо да скрие несъвършенствата по бедрата на певицата, за жалост ги подчерта.

Докато Десислава представяше новото си парче, почитателите й се чудеха накъде да гледат. Певицата е известна с това, че има периоди, в които е пухкава, а след това рязко отслабва, като се подлага на изнуряващи организма диети.

Тъй като явно в момента е в по-заобления си период, певицата би трябвало да избере подходящ тоалет и да прикрие някои набъбвания по бедрата си, шушукат клюкари от фолк гилдията.

Според слуховете колежките на певицата били много доволни от избора й на тоалет, защото той предизвикал както учудване, така и неприятни чувства не само у зрителите на концерта, но и сред хората зад кулисите.

Десислава се завърна в компанията, където израсна до звезда, след като в продължение на десет години се опитваше да се продуцира сама.

След като не успя да предизвика интереса на феновете на фолк музиката с корекциите на нослето си, блондинката явно е решила да предизвика интереса им с повечко плът, но това може да й изиграе лоша шега, коментират нейни колеги.

Рейтинг

5 1
4 1
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати