Солистката на Дийп Зоун напусна групата

Надя

Солистката на Дийп Зоун Проджект Надя, известна напоследък като Нади, внезапно взела решение да напусне групата, която я направи звезда. Заедно с нея бандата напуснал и музикантът Алекс Кипров, който е син на известния наш композитор със същото име.

Синът на Александър Кипров, известен като любимият композитор на Лили Иванова, решил да последва бунтарката Нади и сега двамата заедно замислят нови музикални проекти.

Не са ясни все още причините, поради които Нади и Алекс Кипров младши са напуснали групата. Въпреки че вече не са част от Дийп Зоун проджект, и Нади и Алекс ще трябва да вземат участие в планираните изяви на бенда, тъй като са подписали договори с такива клаузи. Не става ясно и дали Надя ще може да изпълнява парчетата, които пееше с групата.

Дийп Зоун Проджект

Нади явно е решила да променя изцяло живота си, тъй като обяви публично, че отказва цигарите и вече няколко дни е успяла да се пребори с желанието си да отвори нова кутия.

В борбата й с вредния навик й помага любимият й Иван Тишев, който стана известен с ролята си на красавец в тийнейджърския сериал "Революция Z". Въпреки че Иван е по-малък от Надя, двамата са лудо влюбени и живеят заедно от доста време.

Надя с умиление нарича любимия си писи и се похвали, че преди дни заедно с него е спечелила турнир по боулинг и е спечелила екскурзия в чужбина.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати