ezine.bg»Статии»Звезди и Клюки»PR Публикации»Татковците на годината помагат на болната Але

Татковците на годината помагат на болната Але

болната Але

Петима български мъже ще получат престижното отличие Татко на годината 2014 на церемония в Мраморното фоайе на Софийската филхармония, която ще се състои на 25 март.

Сред номинираните има както известни личности, така и обикновени татковци, които са направили нещо изключително през изминалата година. Наградите Татко на годината се организират за втори път от Асоциацията на брюнетките в България с медийната подкрепа на Grad.bg, Ezine.bg, Gotvach.bg, Sanovnik.bg. Сред наградените миналата година бяха отец Иван от Нови Хан и фронтменът на група Конкурент Емил Анчев.

По време на миналогодишната церемония по връчване на наградите за татковци бяха събрани пари за лечението на забравения от всички редник Булиев, който преди 22 години бе напомпан с компресор в казармата.

Але

Тази година по време на церемонията ще се събират средства за лечение на малката Александра Манева, която стана известна сред българите с добри сърца като Але.

Момиченцето се бори с коварна болест, която може да пребори, ако много хора я подкрепят. Братчето на 6-годишната Але ще стане донор за трансплантацията ѝ, но въпреки това трябва да се съберат 100 000 евро. Вече са събрани част от парите, но часовникът тик-така за малката Але и всяка секунда е скъпа.

Ако някой иска да помогне на Але да се пребори с ужасната болест, може да подкрепи детето чрез банков превод:

БАНКА ДСК

BIC:STSABGSF

IBAN:BG49STSA93000022460528

Александра Радославова Манева

Рейтинг

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати