ezine.bg»Статии»Звезди»Актьори»Катето Евро стана баба

Катето Евро стана баба

Нина НордНина Норд
Джедай
2k364
Екатерина Евро
Снимка: tv7.bg

Актрисата Катерина Евро е на седмото небе от щастие, след като стана баба на момиченце. Бебето, което е плод на любовта на сина ѝ Сашо Кадиев и любимата му Таня, носи името на известната си баба и се казва Катерина.

Катето Евро, която е известна с кулинарните си умения, започва отсега да мисли какви софри да стяга, за да черпи приятели и съседи по случай прекрасната новина.

Актрисата от месеци е на тръни и много се вълнувала за раждането на първородното си внуче. Тя изобщо не била наясно каква приятна изненада ѝ готвят Сашо и Таня и че малката принцеса ще носи нейното име.

Катето Евро с нетърпение очакваше момента, в който може да се включи с пълни сили в смяната на пеленки и пеенето на приспивни песнички на малката красавица.

Кадиев

Актрисата, която от години поддържа зеленчукова градина в двора на къщата си, отсега обмисля различни комбинации от екологични съставки за пюренцата на малката Катерина.

Радостната новина бе съобщена от самия Сашо Кадиев, който сподели щастието си с приятели в социалната мрежа. Преди него обаче я беше пусната Марта Вачкова, която е близка приятелка на Катето Евро. Тя обаче не уточни подробности около пола на новороденото бебе, за да предостави тази възможност на таткото.

В дома на Катето вече текат последни приготовления за посрещането на майката и бебето, в чест на които ще бъде организирано пищно семейно събиране с вкусни гозби, приготвени от актрисата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати