Кейт Хъдсън гушка мъжа на Гуинет Полтроу

Гуинет Полтроу

Актрисата Кейт Хъдсън е новата любов на съпруга на колежката ѝ Гуинет Полтроу, стана ясно, след като двамата се появиха заедно на плаж в Малибу, където си разменяха прегръдки.

Фронтменът на група Колдплей Крис Мартин обяви пред медиите, че смята да се разведе с блондинката, с която живя повече от десет години. Гуинет и Крис имат две деца - дъщеря Епъл и син Моисей.

Най-вероятно хлапетата ще останат да живеят с известната си майка, тъй като баща им постоянно пътува заради участия в различни страни по света. Крис така и не споделил с медиите защо се разделя с Гуинет, но признал, че тя е голямата му любов и винаги ще я обича, а сърцето му ще се разкъсва от мъка.

Кейт Хъдсън

Въпреки че е обявил желанието си за развод, певецът засега не е подал документи за прекратяване на брака си, а само се е изнесъл от семейното жилище.

Тъй като музикантът не е свикнал да е без нежна половинка, не минали и няколко дни след изнасянето му от дома и той започнал да се утешава в компанията на Кейт Хъдсън.

Фаталната Кейт, която завъртя главата на куп холивудски звезди, за малко да стане причина за смъртта на колегата си Оуен Уилсън. След като двамата бяха заедно известно време, Кейт сложи край на връзката си с него, а той направи опит за самоубийство.

Това обаче не трогна особено сърцето на Кейт и тя не го прие веднага с разтворени обятия обратно, а сподели, че може да е само приятелка с бившите си гаджета.

Според клюката Гуинет побесняла, щом разбрала за аферата на мъжа си и Кейт и се чудела какво да прави, за да раздели новооформящата се любовна звездна двойка.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати