Нелина е новата звезда на Дийп Зоун

Нелина е новата звезда на Дийп Зоун

Певицата Нелина е новата вокалистка на групата Дийп Зоун, която внезапно остана без солистка, след като блондинката Надя внезапно взе решение за оттегляне.

Не става въпрос обаче за фолк певицата Нелина, а за една от финалистките в миналия сезон на шоуто Х фактор - Нелина Георгиева. Красивата брюнетка разбила конкуренцията на кастингите за солистка не само с визия, но и с гласови умения.

Красавицата поема щафетата и смята да се справи с предизвикателството да изпее всички досегашни хитове на Дийп Зоун, тъй като от групата уточниха, че хитовете им ще се пеят от Нелина.

Не стана ясно защо Надя, която предпочита да я наричат с артистичното й име Нади, напусна след успешна съвместна работа в продължение на доста време. Преди нея солистка на групата бе Йоанна Драгнева, която всъщност бе и първата дама в състава на бандата.

Нелина е новата звезда на Дийп Зоун

Йоанна изпя парчето за диджея, което изтласка групата на Евровизия преди години. След това обаче тя напусна, без да стане ясно дали е било по нейно желание или не.

Тя обаче не таи лоши чувства към колегите си и дори се качи на една сцена с Надя преди време, за да участва в юбилейния концерт на Дийп Зоун.

Сега обаче едва ли Надя ще се качи на една сцена с Нелина, защото според слуховете нейното решение за напускане било категорично и тя нямала особено желание за подновяване на съвместната си дейност с колегите от бандата.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати