Кейти Холмс - гадже на Джейми Фокс

Кейти Холмс

Бившата съпруга на Том Круз Кейти Холмс е в плен на чаровния му колега Джейми Фокс, е последната холивудска клюка. Двамата се познават от дълги години, но едва сега между тях припламнала искра.

През последните няколко месеца двамата се гледали прекалено странно, когато се засичали на светски събития, и предпочитали да прекарват цялото време на купона заедно.

Когато Кейти Холмс обяви преди време решението си да се разведе с Том Круз, това предизвика гнева на актьора. Той едва се съвзе от развода си с Никол Кидман, който бе предизвикан от същата причина, както и този с Кейти.

Трагедията на Том Круз е че животът му се направлява от сциентолозите - организация, подобна на секта, където той излива милиони долари. В замяна на щедрите му дарения лидери на организацията определят какво да прави съпругата му, с какво да се храни и как да се облича.

Джейми Фокс

Това изключително много дразнело Никол Кидман, с която Том Круз има две осиновени деца. След раздялата си с Том Никол се хвърли в обятията на музиканта Кийт Ърбан и му роди дъщеричка.

Кейти Холмс зарадва Том Круз с появата на дъщеря им Сури, която много му липсва, откакто майка ѝ се изнесла от семейната къща. Кейти, която е доста кротка, неприятно изненадала Том, когато реши да го напусне официално.

Тя обаче настоявала на сериозна финансова издръжка за Сури, тъй като тя имала нужда да бъде облечена с дизайнерски дрехи, смята майка ѝ. Сега Том Круз е побеснял, защото не иска дъщеря му да смята Джейми Фокс за свой татко и да расте с него.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати