Антонио Бандерас става дизайнер

Антонио Бандерас

Антонио Бандерас е твърдо решен да се превърне в един от водещите световни дизайнери и да организира пищни ревюта, за да показва най-новите си творения пред побрана публика.

Холивудската звезда от доста време лансира серия парфюми, на които е и рекламно лице. Той обаче признава, че цял живот е искал да създава изискани тоалети за мъже и жени и че ароматните му постижения не го задоволяват.

За да покаже, че не смята да се конкурира със световноизвестни дизайнери, без да е подготвен, Антонио смята в най-скоро време да се премести да живее в Лондон.

Там 54-годишният испанец ще се обучава на майсторството в създаване на тоалети от висшата мода в английския колеж по изкуство и дизайн Сейнт Мартин.

Мелани Грифит

Бандерас разкрил пред приятели, че много дълго изучавал училищата по дизайн в цял свят. Според него, ако някой иска да пробие във висшата мода, трябва да взима уроци в Англия.

Актьорът признава, че ще му е малко досадно да посещава курсовете по обучение заедно с младите студенти, но смята, че това е задължително, за да успее да стане един от известните дизайнери.

Бившата съпруга на актьора Мелани Грифит направо се побъркала от яд, след като станало ясно, че Антонио смята да увеличи приходите си, като стане дизайнер.

Въпреки че от време на време Мелани се опитва да се върне при бившия си съпруг, той отрязва нейните намерения, защото не иска отново да бъде преследван от ревнивата блондинка.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати