Кейт Бланшет стана майка за четвърти път

Кейт Бланшет

Актрисата Кейт Бланшет най-после осъществи голямата си мечта и стана майка на момиченце. Блондинката, която има три момчета, вече е горда майка на бебе, което осиновила.

Кейт е омъжена от 1997 година и оттогава е неразделна със съпруга си Андрю Ъптън, който е режисьор. Двойката има трима сина - Дешиъл, който е на 13 години, Роман - на 10 години и седемгодишният Игнасиус.

Но тъй като мечтата на актрисата винаги е била да има малка принцеса в дома си, тя се отказала да ражда повече и решила да осинови момиченце. Малката вече си има сложно име - Едит Вивиен Патриша.

Кейт е направо полудяла от радост и не иска да се разделя с малката дори за секунда. Тя навсякъде я носи със себе си и постоянно слага бебешко кенгуру, в което малката да се чувства добре и да е близо до новата си майка.

Моите момчета не се интересуват от ролите им, на тях им е все едно дали на екрана аз съм кралица Елизабет или фея. За тях е важно да им сготвя някое от любимите им ястия", признава актрисата, която смята, че контактът с децата й не трябва да се ограничава до няколко минути дневно.

Сега момчетата малко ще ревнуват, защото цялото внимание на Кейт е насочено само към малката Едит Вивиен. Носителката на Оскар с удоволствие сменя пелените на бебето и е убедена, че малката ще е истинска красавица, когато порасне.

Кейт успяла да запази тайната на проекта си по осиновяването на момиченцето дори от най-близките си приятелки, защото искала всичко да приключи и едва тогава да им се похвали с новата си дъщеричка.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати