Том Круз бил енергиен вампир

Том и Кейти Холмс

Актьорът Том Круз е истински енергиен вампир, твърди бившата му съпруга Кейти Холмс. Той направо изсмукваше живота ми, чувствах се ужасно, споделя брюнетката, която събра смелост и преди време се разведе с холивудската звезда. Тя твърди, че всъщност това е причината за раздялата им.

Кейти до такава степен не може да понася бившия си съпруг, че не иска да се вижда с него дори в името на дъщеря им Сури. Според приятелите на Кейти Холмс актрисата изпитва ужас само от мисълта, че може да застане в близост до бившия си мъж.

Според нея Том ѝ влияел много зле и самото му присъствие я карало да се чувства ужасно. Когато били заедно, на нея ѝ прилошавало и единственото обяснение, според нея, било че Том е енергиен вампир.

Кейти Холмс смята, че на това се дължи фактът, че богатият актьор няма много приятели, ако не се броят членовете на сциентоложката организация, в която той членува и на която дарява огромна част от парите си.

Кейти, която в момента е щастлива в прегръдките на колегата си Джейми Фокс, се чуди дали Том не влияе зле върху дъщеричката им Сури, когато се вижда с нея.

Актьорът е осигурил повече от солидна издръжка на детето си, но това не може да накара ѝ да се съгласи да го види дори за една минута. Тя предпочита да му предава Сури чрез някой друг, за да не се налага да е в близост до него или да си говорят.

Рейтинг

5 0
4 0
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати