ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Райна побесня, че я смятат за компаньонка

Райна побесня, че я смятат за компаньонка

Нина НордНина Норд
Джедай
2k349
Райна

Фолк певицата Райна, която е известна с нежеланието си да се изявява особено много по медиите, избухна в гневна тирада, след като разбра, че издание я оприличава на компаньонка.

Певицата се зарече да съди до дупка медията, която я е сравнила с представителките на най-древната професия, и в социалната мрежа излезе с дълъг монолог по темата.

За да докаже на целия свят, че през живота си не е била с мъж, който да си е платил за прекараната нощ с певицата, тя се закле официално в родителите си и в кучетата си.

Райна все още гледа две мъничета от времето, когато беше заедно с колегата си Константин. Дракон Карпузи са мини пинчери, които са обект на постоянни фотосесии на певицата.

Освен в тях и в родителите си Райна се закле писмено и в името си, което според нея е най-святото нещо, тъй като ѝ е било дадено лично от пророчицата Ванга.

Райна любезно пожела на създателите на статията, която я изкарва компаньонка, да бъдат принудени един ден да четат същото за собствените си деца.

Певицата обяви, че пази всички фактури от туристически агенции, които са осигурявали пътуванията ѝ в чужбина. Тя поддържала в перфектен ред данъчните си документи, както и бележките си за хонорарите от четирите риалити шоута, в които е участвала.

За да поведе война срещу оклеветилата я медия, Райна била готова да се прости със спестяванията си, които е натрупала през последните петнадесет години.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати