ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Мария Силвестър - само по токчета

Мария Силвестър - само по токчета

Нина НордНина Норд
Джедай
2k376
Мария Силвестър - само по токчета

Водещата на България търси талант Мария Силвестър реши да привлече вниманието на феновете, които може да са позабравили, че тя блести в телевизионното шоу. За тази цел тя се снима чисто гола.

На снимката, която бившата жена на актьора и тв водещ Силвестър Силвестров пусна в социалната мрежа, тя е седнала до прозореца на висок етаж и е кръстосала крака на пухкав син килим само по токчета.

С характерното си чувство за хумор Мария се извини на почитателите си, че е само с обувки, тъй като не била успяла в бързината да избере какво да облече за фотосесията.

Според откровението на Мария Силвестър вдъхновението за провокативната фотосесия тя получила от поп-принцесата Поли Генова, но не уточнява как точно се е стигнало до предизвикателната снимка.

На преден план на снимката са кръстосаните бедра на водещата, която свенливо е прикрила гърдите си с ръце. Явно след раздялата си със Силвестър тя не смята да остава дълго време сама, шушукат колеги на брюнетката.

Снимката за нула време събра огромен брой харесвания и със сигурност някой от почитателите на Мария ще ѝ предложи в най-скоро време вълнуваща среща, а може би и сериозна връзка, пророкуват клюкари в телевизионните среди.

След развода си със Силвестър Мария беше изпаднала за кратко в депресия, но бързо излезе от нея, като се посвети изцяло на работата си и по всичко личи, че е готова за нова любов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest