Майли Сайръс прости изневяра на Патрик Шварценегер

Майли Сайръс и Патрик

Майли Сайръс за кратко бе решила да скъса завинаги със сина на Арнолд Шварценегер Патрик, който заради нея си навлече гнева на родителите си. Тя обаче не можа да издържи и му прости изневяра, за да е отново с него.

Преди броени дни Патрик бил забелязан от папараци на летище с красива брюнетка, която по нищо не напомняла на русата Майли. Двамата отпрашили за екзотично местенце, където със сигурност са изкарали романтична ваканция.

Майли полудяла от нерви, щом видяла снимките и решила да изостави завинаги идеята си да дели един покрив с коварния Патрик, който не може да ѝ бъде верен дори за няколко дни.

Майли обаче се сетила, че Патрик е обречен да живее без наследство заради връзката си с нея и това смекчило сърцето ѝ. Въпреки че е известна със сприхавия си характер, Майли сама потърсила избраника си и му казала, че този път му прощава.

Майли Сайръс

Според холивудските клюкари Патрик обещал на певицата, че това била кратка авантюра, която не е от значение за него, но въпреки това имал желанието да я изживее.

Майли смята да следи всяка крачка на Патрик, за да не му оставя възможност да се изкушава излишно от красиви жени. Според клюката Майли сериозно е решена да се омъжи за Патрик, въпреки че това със сигурност ще го лиши от парите на баща му и на майка му Мария Шрайвър, която е роднина на семейство Кенеди.

Рейтинг

5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати