ezine.bg»Статии»Звезди»Актьори»Сашо Кадиев се пусна по листо

Сашо Кадиев се пусна по листо

Сашо Кадиев

Вдъхновен от нашумелите офис служители по света, които ходят на работа по един месец чисто голи, телевизионният водещ Александър Кадиев се престраши да последва примера им.

Въпреки че до последно искал да се появи в ефир, както го е родила майка му Катерина Евро, в последния момент станало ясно, че по време на Великденските пости не можело да се правят подобни експерименти с християнските ценности.

Затова Кадиев взе соломоновско решение и се появи хем гол, хем не съвсем - тялото му бе облечено в прилепнало към кожата трико с телесен цвят. Върху мястото, където Адам е носел смокиновото листо, Сашо Кадиев закичи зелено листо, най-вероятно от фикус.

Според екстравагантния тв водещ, който неотдавна стана татко за първи път, ходенето без дрехи на работа действа зареждащо и със сигурност така можело да се постигнат много повече успехи в работата.

Екатерина Евро
Снимка: tv7.bg

И причината не била в това, че разголването може да донесе дивиденти на някои дами, а по-скоро в това, че като премине първоначалният шок от събличането, всеки започвал да се държи естествено и да работи много по-ефективно.

Актрисата Катето Евро, която е известна с любовта си към експериментите и преди няколко години позира без дрехи за мъжко списание, изцяло подкрепила инициативата на сина си Сашо. Тя е на мнение, че красивото тяло не трябва да се крие от хорските погледи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати