Деси Тенекеджиева изкуши Депардийо

Жерар Депардийо

Актрисата Деси Тенекеджиева успя да изкуши френската кинолегенда Жерар Депардийо, като покани колегата си да стане част от церемония по награждаване, организирана от нея.

Деси от няколко години организира награждаването на млади таланти, като наградата носи името на съпруга й Стоян Камбарев, който беше известен като един от най-добрите режисьори у нас.

Наградата е желана от младите творци не само защото е престижно отличие, но и защото не само победителят, но всичките петима номинирани всяка година получават подкрепа за проектите си от фондацията, която носи името на Стоян Камбарев.

Това толкова впечатлило Жерар Депардийо, че той приел поканата на Деси да участва в церемонията, без да се замисли изобщо. Жерар блести с нова роля във филм, в който му партнира талантливата брюнетка.

Деси Тенекиджиева

Тенекеджиева отдавна е известна с таланта си в чужбина и дори преди години световноизвестният френски дизайнер Жан-Пол Готие я беше избрал за лице на своя колекция.

Талантливата актриса, която се изявява и като певица, по едно време беше неразделна с Миро от Каризма, и дори се заговори за сериозни отношения между двамата.

Но нито един от тях не хвърли светлина по въпроса дали става въпрос за любов или са просто много добри приятели. Те просто престанаха да се появяват навсякъде заедно и клюките по техен адрес спряха от само себе си.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати