ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Десислава пази гаджето си и в чужбина

Десислава пази гаджето си и в чужбина

Десислава
Снимка: desislava.es

Фолк певицата Десислава, която според клюката е пред раздяла с любимия си ММА боец Светлозар Савов, отпраши да го пази от женски погледи в чужбина, за да е сигурна във верността му.

Мускулестият любим на певицата, който е доста по-млад от нея, в момента е в Абу Даби, където участва в турнир от висока класа, посветен на свободните боеве.

Преди броени дни младокът успя да победи един от най-добрите японски бойци в областта на свободния бой. След победата половинката на Десислава трябва да остане още известно време в емирството.

След като се проведат още няколко двубоя, е ред на Светлозар да се бори за възможността да си тръгне от турнира с голямата награда - златния пояс на победителя.

Оказа се обаче, че в клюката за предстоящата раздяла на Десислава и младия й любим има и нещо вярно. Стана ясно, че двамата са имали несъгласия по някои въпроси, които са довели до излишно напрежение и пътуването на ММА боеца до Абу Даби е съвпаднало с бурята им от емоции.

За да елиминира възможността за раздяла завинаги с любимия си, Десислава не се сдържа и реши да го посети в емирството, за да е убедена, че няма да бъде изкушен от някоя красавица.

В момента двамата вече би трябвало да се наслаждават на моментите заедно и да се опитат да забравят караниците си, за да може Светлозар да се представи блестящо на финала на състезанието.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати