ezine.bg»Статии»Звезди»Актьори»Джерард Бътлър се прехласна по софиянка

Джерард Бътлър се прехласна по софиянка

Нина НордНина Норд
Джедай
2k375
Джерард Бътлър

Холивудската звезда Джерард Бътлър, известен от кинохитовете 300 и Голата истина, се опита да си чукне среща с българска красавица, при това в движение по оживен булевард.

Русата хубавица, която най-спокойно си шофирала, изведнъж чула как някой я вика, и то на английски, и веднага се обърнала, за да види с какво може да помогне.

Първоначалната ѝ реакция била, че ще трябва да обяснява пътя на някой чужденец до софийски хотел или забележителност. Какво обаче било учудването ѝ, когато видяла, че от прозореца на съседната кола ѝ се усмихва Джерард Бътлър, чиито филми от малка много харесва.

За да шашне приятелките си, тя набързо си направила селфи с телефона и го пуснала в социалната мрежа. Разкошната блондинка съвсем естествено привлякла вниманието на актьора, който се опитал да я убеди да се видят на следващия ден.

Вероятно зашеметен от собствените си успехи сред жените, той дори не вярвал, че е възможно някой да му откаже. Русата красавица обаче била доста ангажирана и вместо да отиде на срещата с холивудската звезда, предпочела компанията на близки приятели.

Вероятно това е бил доста здрав удар по самочувствието на актьора, който е известен като покорител на женските сърца. Джерард Бътлър пристигна у нас, за да се снима във филма Код: Лондон.

Джерард, който винаги е в много добра физическа форма, е известен с това, че сам предпочита да прави някои от каскадите в кинопродукциите, в които участва.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest