Изхвърлиха Джъстин Бибър от фестивал

Изхвърлиха Джъстин Бибър от фестивал

Тийн-идолът Джъстин Бибър вече има чувството, че някой го е проклел. През последните месеци върху главата му се изсипаха куп несполуки. Неотдавна съдът в Аржентина издаде заповед за ареста му.

Причина за това станал съдебен иск, който фен на певеца подал, след като бодигардовете на Джъстин направо го смлели от бой. Бибър постоянно е извън закона с любовта си към каране с висока скорост и нарушаване на всевъзможни забрани.

По време на музикалния фестивал Coachella, който се провежда в Калифорния и нашумя заради инцидента със супермодела Алесандра Амброзио, Джъстин за малко не бил смазан от бой.

След като всички се притекли на помощ на разкошната моделка, на която рязко й прилошало по време на събитието, Джъстин решил да потърси местенце, където да се уедини.

Той бил притиснат от тълпа фенки, които искали автограф, но най-вече го вбесявал фактът, че се опитвали да го дърпат за дрехите. Джъстин се насочил към ВИП-зоната, където седял популярния напоследък рапър Дрейк.

Бодигардовете на Дрейк обаче не допуснали Бибър до зоната за тузари. Когато той настоял да влезе, един от охранителите го хванал за врата и започнал да го стиска.

След това певецът позорно бил изведен извън мястото на музикалното събитие. Джъстин е унизен от случката и смята да съди не бодигардовете на Дрейк, а самия рапър.

Дрейк неотдавна нашумя с това, че показа публично отвращението си от Мадона. На сцената поп-кралицата неочаквано му се нахвърли и заби език в устата му, а Дрейк едва я издържа няколко секунди, след което с отвращение започна да се бърше.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати