Деян Икебаната още не говори с брат си

Деян Неделчев,

Певецът Деян Неделчев, който през последните дни нашумя с новото си парче Гумено пате, признава, че повече от 10 години той и брат му Бойко не са си проговорили.

Той така и не разкрива за какво точно са се скарали преди повече от десетилетие с Бойко, който също като него се изявяваше дълго време като певец.

За разлика от Деян обаче Бойко се отказа от певческата кариера и въпреки че брат му нееднократно го подканвал да се върне на сцената, той така и не склонил да го направи.

Деян Неделчев, познат като Деян Икебаната, реши да си върне интереса на българските фенове, като пусна провокативно парче с двусмислен текст и клип, в който се разголва.

Той се къпе във ваната в голяма част от сцените, а в останалите се разхожда ту с фрак, ту по джапанки. Когато е само по пяна, Икебаната е заобиколен от гумени патета. В клипа освен певеца участват пищна брюнетка и дама в зряла възраст.

Младата партньорка на Икебаната чете книга със заглавие Мемоарите на една патка, но текстът вътре е посветен на Спайдърмен.

Според певеца Интернет му е възвърнал популярността и по този начин се чувства много по-доволен, отколкото по времето, когато е трябвало да разчита само на сценични изяви.

Той обаче е твърде разочарован от българската действителност, затова предпочита да работи предимно в чужбина.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати